Lyft skolan!

Idag har Visättraskolans Jimmy Askelius skrivit ett blogginlägg på ”Skola 365”.

Lyft skolan – att arbeta i en skola som faktiskt fungerar.

Som skolledare blir man oerhört glad och stolt av ett sådant inlägg. Det finns så mycket fantastiskt bra som pågår i dagens skolor, men i sociala medier möts vi överlag bara av det som inte fungerar. Nattsvart!

Vi behöver fortsätta lyfta det som är bra och det som fungerar. Det kan inspirera och få spridning. Vi måste sluta slå ner på de som vill förändra, och de som verkligen försöker! Vi måste glädjas åt varandras framgångar! Plocka russinen ur kakan, det finns en hel drös som bara väntar där ute. Vi ska inte behöva uppfinna hjulet själva hela tiden,

Vi behöver arbeta för en skola att vara stolt över och där alla barn får lyckas, men det måste vi göra tillsammans!

Nu kör vi!

/Semira Vikström

Kommentera

E-postadress publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *